Vær med på AutismGoTo

Vil du have en social præsentation af dit besøgssted?

Er du ansvarlig for et museum, en attraktion, en forlystelsespark, en seværdighed, et teater eller en biograf? Og vil du være med til at gøre dit sted bedre tilgængeligt for besøg fra mere end 160.000 danskere med autisme – børn, unge og voksne – samt deres familier og netværk?

Så kontakt os og få en aftale om, at vi udfører en social præsentation af dit sted.

Vi besøger jer, fotograferer og beskriver en logisk tur rundt og udarbejder den sociale præsentation. Efterfølgende bliver den redigeret og godkendt af Det Nationale Autismeinstitut.

Herefter bliver den sociale præsentation placeret her på AutismGoTo sammen med en informationsside om jeres sted, der fokuserer på praktiske oplysninger, der er specielt relevante for mennesker med autisme.

Den sociale præsentation får I også leveret som en PDF, som I kan lægge op på jeres eget website, sociale medier og hvor I ellers ønsker at placere den.

Kontakt Jan Mortensen på tlf. 31 20 10 40, på jan@autismgoto.com eller gennem vores kontaktformular og få nærmere oplysninger om leveringstid og priser.

Har du autisme eller er du tæt på mennesker med autisme?

Så vil det være en stor hjælp, hvis du kigger på de informationssider og sociale præsentationer, som er eller kommer på AutismGoTo, og fortæller os, hvad du synes om dem. F.eks. om der mangler noget eller noget bør ændres.

Vi vil også gerne have forslag til steder, som du gerne så komme med på AutismGoTo. Så kontakter vi stederne.

Endelig må du meget gerne fortælle alle, som kunne have interesse i AutismGoTo om os og gerne sende/dele vores link – www.autismgoto.com

Du kan sende mails til os på info@autismgoto.com

Eller ringe til os på tlf. 31 20 10 40.

Sidste nyt: Deltag i seminar om tilgængelighed

AutismGoTo arrangerer sammen med Landsforeningen Autisme et seminar om generel tilgængelighed på danske museer, attraktioner, forlystelsessteder. hoteller og turismedestinationer.

Det foregår i København torsdag d. 9. marts 2023.

Læs mere og tilmeld dig her