Vi bestiller hermed en gratis prøve af Overskrift

Gratis prøve på monitorering

Få gratis adgang gennem Empira til monitoreringsværktøjet Overskrift i 14 dage. Se hvad der bliver sagt om jer, jeres produkter eller jeres konkurrenter.

Viden og indsigter

Diskussioner og omtale i sociale medier er værdifulde data for din virksomhed eller organisation.

Eksempelvis til at generere salgsleads, kortlægge meningsdannere og influenter, måle kampagner, få feedback om produkter og services, analysere markeder og konkurrenter.

Overskrift gennemtrawler hele tiden online nyhedsmedier, Facebook, Twitter, Instagram, blogs, fora og communities (inkl. Trustpilot), så I kan få et hurtigt overblik på skærmen og modtage en daglig overvågningsrapport pr. email

Få gratis hjælp til opsætningen

Empiras specialister hjælper jer – uden beregning – med opsætning af Overskrift, så I får fuldt udbytte af prøveperioden. Udfyld formularen og få 14 dages fri og uforpligtende adgang til Overskrift, som dækker dansksprogede indlæg i både sociale og digitale medier. I sparer i alt 3.400 kr.

Efterfølgende pris for Overskrift

Hvis I efter den 14 dages gratis og uforpligtende prøve ønsker at fortsætte med Overskrift, så er prisen kr. 1.800 ekskl. moms pr. måned og minimum bindingsperioden er kun 3 måneder.

Bemærk, at tilbuddet om gratis prøve ikke gælder til privatpersoner.